Abba Gold - the Concert Show

Wim Wigt 80 jaar
zo 13 okt ’24 20:15
zo 13 okt ’24
20:15

Beleef de onvergetelijke muziek van ABBA in superlatieven!

ABBA GOLD - The Concert Show brengt de tijdloze melodieën van de legendarische Zweedse band tot leven als nooit tevoren! Met uitmuntendheid en passie benaderen de artiesten van ABBA GOLD - the Concert Show de originele nummers op een onnavolgbare manier, waardoor elke voorstelling een waar feestje wordt! Overal heeft de groep grote successen. Afgelopen voorjaar was de Parijse Olympia 2 maal volledig uitverkocht. Na deze tournee wordt Japan met vele concerten aangedaan ! 

Stap terug in de tijd en geniet van de iconische hits zoals Waterloo en Mamma Mia in een adembenemende show vol authentieke kostuums en Zweeds accent. Met moderne technische snufjes wordt de ABBA-feeling hier en nu gepresenteerd, waardoor het een echt UITJE is voor alle fans!

De Anniversary Tour viert 20 jaar ABBA GOLD - The Concert Show, een productie die zich moeiteloos heeft gevestigd in het culturele landschap en prachtige recensies heeft verzameld. Met artiesten die mede zijn uitgekozen door de originele ABBA bandleden.

En vergeet niet, in 2024 vieren we ook het 50-jarig jubileum van Waterloo en de opkomst van ABBA als wereldwijde sensatie op het Eurovisie Songfestival! Geniet ook van Dancing Queen, Mamma Mia, Super Trouper en vele grote hits !

Mis dit niet, vier met ons mee en laat je betoveren door de onvergetelijke muziek van ABBA !!

Extra concert in de avond na Abba Gold - the Concert Show!!     aanvang 22.30 uur

Het cadeau voor Wim Wigt:  Eric Ineke 's JazzXpress 

De onvervalste bebop uit de tijd van Wim 's eerste concerten - startend vanuit Wageningen van Ceres tot in de Aula en Junushoff van 1968 tot 2024.

Zoals in Toontje Wageningen in de Casteelsche Poort te zien - Muziek uit Wageningen gaat de wereld door!  Wim Wigt organiseerde vanuit hier zijn grote tourneen meer dan 55 jaren lang. 

Eric Ineke was een van de mannen van het eerste uur. Hij reist als muzikant en leraar aande internationale conservatoria nog steeds de wereld door. Doet concerten en maakt opnames met de creme de la creme uit elk land ! Samen vinden ze elkaar in de muziek waar ze van houden !

De groep bestaat uit grote namen van de hedendaagse jazz met diverse nominaties en Down Beat awards. 

Dit is een gratis concert voor de bezoekers van het avond concert en de genodigden.